Elismerésben részesültek az MVK évek óta balesetmentesen közlekedő járművezetői

Megosztás

Van olyan, aki 35 éves szolgálat alatt sem volt érintett balesetben, ő már jócskán egymillió megtett kilométer fölött jár.

A Borsod24-en is rendszeresen beszámolunk olyan esetekről, ahol autó és villamos ütközik Miskolcon, legutóbb néhány napja is történt egy ilyen eset. Most viszont több évtizedes hagyományt követve a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. 30 olyan járművezetőt díjazott, akik 7, 14, 21, 28 és 35 éve balesetmentesen közlekednek.

Mint közleményükben írják, Miskolcon egy nap alatt közel 30 ezer kilométert teljesítenek az autóbuszok és villamosok a teljes hálózaton, így két nap alatt megkerülik munkatársaink a Földet. Mindezt 30 járművezető teszi évek, évtizedek óta balesetmentesen.

A balesetmentes közlekedésért járó elismerés hétévenként kapható, egy ilyen ciklus alatt átlagosan 250.000 kilométert teljesít egy járművezető. Tehát a 35 év járművezetői tapasztalattal rendelkező kollégáink már 1.250.000 km levezetésén vannak túl – balesetmentesen!

Az MVK Zrt. annak érdekében, hogy segítse a balesetmentes közlekedést, szorosan együttműködik a Miskolc Városi Rendőrkapitánysággal, a járművezetői oktatás keretében kiemelten foglalkozik a baleset-megelőzéssel, a preventív vezetéssel, valamint a kockázatok csökkentésével – teszik hozzá. Az elismerésben részesült járművezetők:

7 éve balesetmentesen vezet:
Kertész Roland
Matesz Zsolt
Firtkó László
Pusztai Zoltán
Molnár István
Schramkó Béla

14 éve balesetmentesen vezet:
Benkó István
Halmi József
Bűdi Balázs
Papp László
Krokos József
Gonda Norbert
Galambos Gyöngyi
Doszpoly István

21 éve balesetmentesen vezet:
Honos Attila
Körtvélyesi Zsolt
Dobosi János
Vass Gyula
Csató László
Csóri Péter
André Roland
Orosz Ferenc
Szabó Viktor

28 éve balesetmentesen vezet:
Horváth Bertalan
Fülöp József
Porcs Rezső
Kovács János
Köpeczi Csaba

35 éve balesetmentesen vezet:
Ónodi Barnabás
Virág László Csaba

Kapcsolódó cikkek